برگزاری سلسله جلسات تخصصی پیشگیری اولیه از بیماریهای قلبی و عروقی
مجریان طرح «پیشگیری اولیه از بیماریهای قلبی و عروقی و پرفشاری خون»، در نشستی تخصصی میزبان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زابل و هیئت همراه در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه بودند.

وی، تهیه محتوای آموزشی معتبر، تشویق مشارکت عمومی، برنامهریزی برای استفاده از ظرفیت ارگانهای موثر مانند سازمان آموزش و پرورش، و غربالگری بیماران با ریسک بالا را به عنوان اهداف ویژه طرح ذکر کرد.
دکتر محمودی راد همچنین خواستار فعالیت هدفمند سه تیم تخصصی تولید محتوای آموزشی، رسانهای و پژوهشی شد.
در ادامه، رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای قلبی و عروقی دانشگاه به معرفی پروژه ایران هارتز و اجرای پایلوت این برنامه در سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیرجند و سمنان اشاره کرد.
دکتر طوبی کاظمی اعلام کرد که این پروژه، از شهریورماه در بیرجند آغاز خواهد شد و به ارتقای سلامت قلب و عروق میپردازد.
دکتر مسعود یوسفی و دکتر بهمن فولادی، معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاههای علوم پزشکی بیرجند و زابل، نیز به اهمیت همکاریها و تعاملات میان دانشگاهی پرداخته و بر لزوم انجام این نوع همکاریها با هدف تبادل دانش، اشتراکگذاری تجربیات و تقویت توانمندیهای علمی و پژوهشی تأکید کردند.
در پایان، مقرر شد سه کارگروه تخصصی برای شروع اجرای طرح تشکیل شوند و با برگزاری جلسات تخصصی نظرات خود را اعلام کنند. سایر کارگروهها پس از شکلگیری اولیه این سه کارگروه، فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
نظر دهید