برگزاری آزمون مهارتهای عملی پایان دوره کارشناسی پرستاری در مرکز مهارتهای بالینی دانشکده پرستاری مامایی بیرجند

ارزشیابی مهارتهای عملی دانشجویان ترم 8 پرستاری ،ورودی 96 به شیوه OSCE در مرکز مهارتهای بالینی دانشکده پرستاری مامایی بیرجند در روز20 خرداد ماه 1400 انجام شد .

اساتید گروه های پرستاری با همکاری دانشجویان دکترای پرستاری به عنوان ممتحن در این آزمون مشارکت داشتند .

تعداد 48 دانشجوی پرستاری، مهارتهای عملی را در ایستگاه های مورد نظر در حضور اساتید اجرا نمودند .

تعداد و موضوع ایستگاه های آزمون ،سناریو های طراحی شده و همچنین چک لیست ارزشیابی توسط اساتید گروه اصول و مهارتهای بالینی با مشارکت مدیران گروه های آموزشی دو ماه قبل از برگزاری آزمون تهیه و تنظیم شدند .

با توجه به شرایط اپیدمی کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی ، ایستگاه ها در دو سالن مجزا آماده سازی شد.

در پایان آزمون نمرات جمع بندی و نتایج به اطلاع دانشجویان رسید.

منبع:
دانشکده پرستاری و مامایی
تعداد بازدید:
تاریخ:
1400/03/26
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت